torsdag den 14. februar 2013

Opdateret mønster

Først og fremmest vil jeg gerne undskylde for den lange stilhed på bloggen, jeg har været plaget af sygdom fra starten af december og til nu - jeg har en kronisk sygdom der stikker sit grimme hoved frem indimellem og som bl.a. giver kronisk træthed. Det har betydet at jeg ikke har fået syet eller i det hele tiden været kreativ i den periode, men har brugt tiden efter arbejde og i weekenderne mere eller mindre fast på sofaen.

Det betyder desværre også at en nødvendig opdatering af det store mønster på sømandsbukser (92-122) har været alt for længe undervejs. Jeg blev i efteråret gjort opmærksom på at lige præcist dét mønster var meget kort i benene og efter en nøjere opmåling, måtte jeg give vedkommende ret.

Jeg troede at jeg havde garderet mig mod sådan nogle fejl ved at få andre til at test-sy mønstret, men jeg har desværre ikke fået noget at vide om den fejl fra hende der testsyede lige netop det mønster - det beklager jeg meget.

Mønstret er nu opdateret og jeg sender den opdaterede version ud igen til alle der har købt det. Hvis du tidligere har købt det og ikke har modtaget det opdaterede mønster inden for et par dage, så kontakt mig venligst på info@small-needles.dk

Jeg beklager meget!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar